KİTAPLAR

Fotoğraf Galerisi

Video Galeri

Günün Fotoğrafı

 

"EİT 2010" Ödülleri Sahiplerini Buldu

23.12.2010
Yazdır Paylaş Yazıları Büyült Yazıları Küçült
"EİT 2010" Ödülleri Sahiplerini Buldu


Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (ECO) 11. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin birinci ve ikinci oturumlarına katılan Cumhurbaşkanı Gül, ayrıca yemek sırasında “EİT 2010” ödüllerini verdi.

Cumhurbaşkanı Gül, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT)- Economic Cooperation Organization (ECO) 11. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin, açılış töreninden sonra zirvenin birinci ve ikinci oturumlarına katıldı.

 

 

Oturumların ardından Cumhurbaşkanı Gül, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) 11. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılan konuk devlet ve hükümet başkanları onuruna öğle yemeği verdi.

TÜRKİYE’DEN RASİM ÖZDENÖREN ve MUSA KULAKLIKAYA’YA ÖDÜL

Cumhurbaşkanı Gül, yemek sırasında, "EİT 2010" ödüllerini, "Ekonomi" dalında İran'dan Dr. Sohrab Şahabi ve Pakistan'dan Dr. Ashfaque Hassan Khan, "Tarih, Kültür, Edebiyat" dalında Tacikistan'dan Faroghat Azizi, Türkiye'den Rasim Özdenören ve Musa Kulaklıkaya, "'Bilim ve Teknoloji" dalında Azerbaycan'dan Elmira Ramazanova ve Kırgızistan'dan Baisymakov Melisbek, "Tarım ve Çevre" dalında Kazakistan'dan Seidgapbar Mamadaliev ve Minura Yessimbekova,"Eğitim" dalında da Afganistan'dan Abdul Bari Rashed’e verdi.

 

 

Tüm Haberler

Yazdır Paylaş Yukarı